když z lásky nenávist se rodí

když z lásky nenávist se rodí

Anotace: o člověku,který se na mě vykašlal...ani nevím proč

když šeptal jsi mi slůvka něžná
já tobě v rukou tála
věděla jsem že jsi mluvka
však o přízeň tvou jsem stála

ty byl jsi se mnou ve dne v noci
já byla hrozně šťastná
měls mě plně ve svý moci
nechtěla jsem pryč z toho sna

jednou ráno poustils mě
bez výčitek bez ptaní
už nejsme tady duše dvě
konec je tomu setkání

já i přesto miluju tě
i přesto,že vím,co jsi zač
z úst dere se mi:zabiju tě!
však nevím přesně proč a zač

věděla jsem od začátku
že máš city nestálé
teď zůstalo mi na památku
srdce s cejchem:zlomené...
Autor Janis Joplin, 30.05.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí