Proč??

Proč??

Anotace: :-(

Tak dlouho si jen můj miláček byl
myslela sem že pořád jen o mě si snil
Chtěla sem s tebou být navždy a pořád
dokonce sem si i představovala náš svatební obřad
Chtěla sem se stát navždy tvou ženou
myslela sem,že spolu budoucnost budem mít skvělou
Však jednou větou si mi tohle vše vzal
a z našeho vtahu se jen smutek stal
Ty už mě nechceš a pořád mi to najevo dáváš...
Proč mě tím trápíš? Proč neřekneš Čau a proč mi nezamáváš?
Když už si mě milovat přestal a ani kamarád už nechceš být
tak proč si mě ještě všímáš a nemůžem každý sám si po svém žít??
Autor cestovatelka, 30.05.2006
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak momentálně oprawdu wím o čem mluwíš =O(

30.05.2006 19:32:00 | black_and_red

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí