Jsi mou perlou

Jsi mou perlou

Anotace: Mé srdce patří Tobě a na oplátku chci trochu Tvé lásky...Díky Evi

Jak perla v moři slaz a emocí,
jak zdraví v ráji nemocí.
Tak cítí se mé srdce samo,
láskou k Tobě hoří, jak je známo.
Tím citem je vedena moje mysl,
a i když to občas nedá smysl.
Má to vždy účel svůj,
mění tím život můj...
Je mi smutno, stýská se mi a scházíš mi tu.
Jsi jak poupě v trní plných květů...
Poupě jemné, něžné, krásné, plno citů...
Tvůj hlas šeptá, šelestí, mou duši hladí,
s Tvým upřímným pohledem tiše ladí.
Jsi jak růže...
Krásná, jemná, vonná - ranit možná může.
Ale mně netrápí smrt Tvými trny, které mohou bodat,
miluji Tě strašně moc a nemám víc, co dodat...
Autor Bojador, 30.05.2006
Přečteno 809x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Za srdíčko nemůžeš nic žádat přece :-)

30.05.2006 21:40:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí