Noc

Noc

Anotace: ...jedna noční

Za oknem noc
Tichá, mrazivá
Má velkou moc
Víčka zašívá

Dech ze rtů sbírá
Ztrácí zaživa
Myšlenky na den
Do tmy zasévá

V knihách zbyl prach
Kapky dotyků
Přečtených snah
Zemřít bez hříchu

Plameny svic
Stíny roztančí
Chtěly by víc
Dech jim nestačí

Za oknem noc
Dál se kolébá
Do očí moc
Pravdy nalévá

Závratí z pádu
Křičí do ticha
Zlomenou radu
Večer polyká
Autor Jn.s, 31.05.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí