Milostná

Milostná

Anotace: ...

Na zemi zbyl popel z mraků
Utopený ladným gestem
V očích bez obav a strachu
Zářících nočním městem

Toužících po vesmíru,
Po tichu svatého nebe
Po křídlech netopýrů
Po každém kousku tebe

V ulicích za dveřmi žití
Ztratí se dvě těla v sobě
Víno se na rtech třpytí
Upité vonící době

Sny v mátožném opojení
Snad šeřík smáz bdělé bytí
Na tělech již místo není
Které nechtělo by býti
Autor Jn.s, 31.05.2006
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

óó..tak to je pokochání :o))

31.05.2006 13:02:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí