Bosa

Bosa

Anotace: ..smutná..

Smích mezi mraky
Upíjí tiše z klína
Na trati bloudí vlaky
Ve dveřích stará vina

Dna sklenic smutně vadnou
Doušek zamrzá v těle
Na rohu ženu vnadnou
Zebe sníh stvořitele

Svět mizí nočním vlakům
Koleje líže rosa
V kapse klíč od jeho strachu
Láska zůstala bosa
Autor Jn.s, 01.06.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí