Odejdi a už se nevracej!

Odejdi a už se nevracej!

Anotace: Věřil jsem a to byla chyba...

Snad nikdy nevnímal jsem víc,
své srdce a v něm prostor bez hranic.
Udělalas, čeho sama jsi se bála,
já srdce jsem ti dal - a ty jsi to jen předstírala!

Jen sázkou jsem byl,
jen motýlem do sbírky,
a že pro tebe jsem žil,
jsou jen prázdné vzpomínky.

Od začátku krutou hru jsi hrála,
Podvod a lež, tos byla ty,
za mými zády s ním a potají ses smála.
- lásce mé k tobě po tomhle zvadly květy.

Jdi ode mne a nikdy se už nevracej,
nechci tě vidět, lhářko prolhaná,
za jinými zády jinému se směj,
když ti jako já, své srdce dá.

Sbohem, na brzkou neshledanou,
udělalas, co neodpustím nikdy,
a teď už jdi a směj se stranou,
jednou někdo vrátí ti ty napáchané křivdy!
Autor Thanatos Mortis, 05.06.2006
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Achojik.. Máš povedený dílka..A tahle básnička.. je..plná nenávisti nebo se mi to jen zdá?:)

18.09.2006 21:42:00 | Katitek

Nedávno jsi přidal komentář k mé básničce Válka, že tě chytla za srdce:) potěšilo mě to a tak jsem byla zvědavá na tvoje "díla";) a musím říct, že nejsou určitě špatná:)...píšeš tak nějak procítěně, že se rázem ocitám v celém ději a prožívám ho...moc se mi všechno líbí...Dík za příjemné počtení...

02.09.2006 14:28:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí