Pocity

Pocity

Anotace: To je pro moje zlatíčko z lásky.

Láska je cit který cítíš,
je to cit který i ochutnáš.
Máš ho každý den před očima
a pořád po něm toužíš.
Toužíš milovat
a chceš být milován.
člověk chce tvořit pár
a jinak to už nebude.
Je to potřeba kterou každý má,
je to potřeba neviná.
Tvoří se páry
a sex se šíří do davu.
Kdo svůj protějšek nemá,
ztrácí hned náladu.
Píši jen pro tebe,
o tom jak tě mám rád.
Miluji tě moc
a chci se s tebou milovat.
Autor Brcko, 09.06.2006
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

v mém srdci existuje jen jeden takový muž..a tím mužem jsi Ty a moc dobře víš..

30.12.2006 23:19:00 | Aniška

Moc pěkný, to se musí nechat. Tahle se Ti povedla mladý muži. :o)

12.06.2006 17:01:00 | Maličký Andílek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí