Žal

Žal

Anotace: Není to moc povedená báseň,ale tak se bohužel cítím, muselo to jít ze mě ven. Vážně jsem netušila že zklamání v lásce tak moc bolí.

Kde jsou ty časy, kdy jsem stála hrdě s hlavou vztyčenou
Kam pominuly, když tu teď jsem sražená na kolenou
Klečím tu s očima upřenýma do nebe
Klečím tu odevzdaně a boha se ptám na sebe
Brodím se v blátě bolu a hany
Mé srdce se poranilo o ostré hrany
Bože, copak jsem někdy zhřešila
A jestli ano, já to netušila
Netušila jsem že hřích je milovat
Nechtěla jsem toho později litovat
Nevěděla jsem že láska si vybírá kruté daně
Nechci cítit že krev mi pijí dravé saně
Se slzami v očích o pomoc prosím
Jak svojí pošpiněnou duši spasím
Tak tady klečím a křičím do nebe
Nikdo mě však neslyší, všechno je studené
Studené a tiché
Autor Erendira, 15.06.2006
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,mají pravdu-čas všechno vyléčí,ale né pokud budeš stále s tím,kdo ti ublížil.
Ne,pokud stále budeš semnou...

15.06.2006 12:47:00 | drak-t

Někdy i ten čas bude dlouho trvat... hodně štěstí, i když já štěstí v tomto případě postrádám

15.06.2006 08:33:00 | Gamy

Cairo má pravdu...čas zahojí i ty největší rány...

15.06.2006 08:07:00 | Eva

Každý žal přebolí, i ten největší. časem zůstanou jenom ty hezké vzpomínky. Čas je lékař života.

15.06.2006 05:32:00 | Cairo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí