Kamarád :(

Kamarád :(

Anotace: co nadělám, když se kamarád do kterého se zaláskuji, vrátí ke své přítelkyni?!

Láska k Tobě dala mi křídla,
Tys teď mi je vzal.
Ale můžu Ti mít za zlé,
že vrátil ses k dívce,
kterou's miloval?

Můj cit je pouhou touhou,
Tys byl mým krásným snem.
Chtěla jsem s Tebou letět ke hvězdám,
sama dolů spadla jsem.

Jsi stále mým dobrým přítelem,
stále Tě v srdci mám.
Bojuji se svým o lásce snem,
štěstí a radost přeji vám..
Autor Jiřina, 16.06.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Děkuju...

11.08.2006 20:06:00 | onheek

Jsi moudrá že štěstí a radost jim přeješ
k tobě taky přiletí ani se nenaděješ.

16.06.2006 11:01:00 | anavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí