Zradilas Terezko zradila..

Zradilas Terezko zradila..

Anotace: Nemám co říct.

Proč....???

Ruce mi voní po Tvé kůži,
co před chvílí jsem hladil,
ty říkalas mi drahý muži
a přitom,já nebyl ten kdo zradil,
Tys mne zradila
Lásku a pak zklamání,
do mne si vložila,
Tys zradila nejhůře,
to říkám Ti ponuře,
Vše chtěl jsem Ti dát,
svobody se vzdát,
navždy Tě milovat,
A ty.........???
Bylas mou nadějí,bylas mi vším,
proč si mě zradila,to netuším...
Tak krutě a lítě ,
hůře jak zvěř,
Mělas mě poslechnout,když sem
ti říkal tak už mi věř,
Pravdu jsem říkal,
pro Tebe vzlykal,
snad také dýchal,
A Ty.....???

Nejmojejší moje,
proč jsi mě zradila,
nůž lásky do srdce mi vsadila???
Proč,proč,proč,
Proč,Proč,Proč???
Autor Tucna, 16.06.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejmojejší moje - pěkné slovo, ale vzlykej raději s vyjmenovanými slovy... :-)

16.06.2006 23:45:00 | ni.va

Holky už jsou takový..držim ti palec ať se z toho brzy "vylížeš"..jinak básnička je moc hezká..

16.06.2006 18:24:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí