Láska ve znamení temna

Láska ve znamení temna

Anotace: po jedné velké hádce...

Tma objeví se před očima,
láska prej světlo života vrhá,
proč já však z lásky temno získal.
Asi teď bořím to hrdé dogma.

Láska a víra v ruku v ruce jdou,
já vidím ji jinde však,
v temnotě obě ty ženy pojdou,
zůstane jen hrozná bolest pak.

Poraď mi, kde znamení lásky mohu nalézti,
všechny cesty vedou v trnitém klestí,
nechápu, že po ní nikdo nechce ruce dřít.
Máte stejně ze mne velkou řiť.

Vše stejně temné a černé je,
ty jsi zdroj světla? ne!
už dávno ne, jiskra vyhasla
a ty jsi v té černotě mě bodla.
Já tehdy na polibek ale čekal, smůla.
Autor Ladik, 17.06.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víc než 80 míň než 100. Bohužel 90 tam není

17.06.2006 13:46:00 | soske

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí