Pohled

Pohled

Anotace: ...

Když podíváš se na mě,
když tvé oči zaměří se na mé,
v tu chvíli jakoby zastavil se čas,
jakoby osvítil tě zvláštní jas,

v tu chvíli zatají se mi dech,
rozběhne se mráz po zádech,
jakobych ocitl se v jiném světě,
jako na krásy plné planetě,

je to okamžik, pár vteřin,
však v tu chvíli si uvědomím,
že snesl bych ti modré z nebe,
aby ty chvíle byly nekonečné,

Miluji tě..
Autor lolin, 23.06.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mooc hezky...fakt

13.07.2006 18:52:00 | janulinulinka

Sice si ten koec maličko zpackal, ale jinak je to moc pěkný.

23.06.2006 21:41:00 | Maličký Andílek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí