Zklamání..

Zklamání..

Anotace: ...

Za víčky slzy své skrývám,
Lásku si ničím,
a jen tak se dívám,
potají křičím,
jak hloupý jsem byl,
že moc sem Ti ublížil,
Neznal co měl jsem znát,
bral jsem ač sem neměl rád,
ublížil a zranil...
Tvojí lásku neubránil,
je mi to moc líto..
Promiň moc mě to mrzí,
Už zbyly mi jen slzy...
Autor Tucna, 26.06.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí