odcizení

odcizení

Anotace: Když už to není to co bývalo.......

Chci zachránit sebe i tebe
ani nevím proč ani z čeho,
ale cítím, že naše cesty jsou špatné.
Nescházejí, jen jsou si dál a dál.
Ráno, když se probouzím,
tak už Tě nevídám,
večer chodím sama spát.
Dny jsou bezduché, naše řeči povrchní.
Potřebujeme záchranu, jinak nás to pohltí,
lásku nám to sežere.
Nebude důvod proč být spolu a já bez tebe to je jak slunce bez nebe.
A my si přece slíbili v dobrém i zlém při sobě stát
Autor sslunickoo, 30.06.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí