Lásku vrátit do klína

Lásku vrátit do klína

Anotace: ..

Rozprášit city, jako prach?
Nutnost mozku, velí srdci,
popadá mě hroznej strach,
že budu žít jak ježek v kleci.

Vrána vzlétne nad krajem,
vločka k zemi sedne,
snad na lásku si nehrajem,
celá hrůzou zbledne.

Hladina potu stéká z tváře,
srdce háže ze spaní,
nedožil se svatozáře,
slza stekla do dlaní.

Odpuštění rozkoš nosí,
lásku zase naděje,
a svoji lásku tuze prosí
vrátit zpátky do děje.

Nebrat vážně hloupá slova,
poznat slova upřímná,
budu zkoušet pořád znova,
lásku vrátit do klína.
Autor perna, 07.07.2006
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Ally V.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to podle mě Tvoje nejlepší básnička (ne, že by ostatní byly špatný, mně osobně se prostě líbí nejvíc), zajímavě zpracovaná a člověk se v tom lehce najde. Smutný jako vždy, nezklameš...

30.11.2007 20:12:00 | Ally V.

Zajímavě zpracovaná básnička.

07.07.2006 19:13:00 | evazjersina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí