nesmysl

nesmysl

Anotace: -

Večer co večer tu sním,každým dnem bdím.Co jen si mám přát?O co jen se mám na tomto světě bát?Mám jen strach z dotyků Tvých,víš miluji tvůj smích,usta tvá jsou můj hřich.Chtěl bych Tě blíž,chtěl bych vidět do tvých snů.kolik nám asi schází dnů?Jsi u mě a já chci s tebou navždy být i kdyz se opakuji,není to snad hřích.Buší mi srdce,lesknou se mi oči a teplo mé se mění v horkost tvou,cítím tvoji jemnost,tvé sladke rty.Nesním a jsem to snad jen já,jsem TY a ty jsi moje bytí,můj smysl žití.
Autor SAP, 21.10.2011
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí