BILANCE POSLEDNÍ ŠANCE

BILANCE POSLEDNÍ ŠANCE

Anotace: Jako už tisíckrát předtím.. Opět jsem mu dala svou příležitost vylepšit si skore.O konečném rozhodnutí ze dne D..

Dnes je ten den, kdy opět došlo na má slova.
Já jsem Ti to říkala, že stane se to znova.
Z toho, co dostanem mezi nás dva, stane se pokaždé fraška..
Jenže my tady nejsme v cirkuse, tak ze mě nedělej šaška.

Dnes byl ten den, kdy jsi dostal svou poslední šanci.
Měli jsme tu být tak, jak Baby a Johnny v Hříšným tanci..
Jsem zklamaná a unavená, jak se stále snažím vyznat v tvé mysli.
Včerešek a dnešek - dva světy mající odlišné smysly.

Nedívej se už na mě. Dnes jsi přestal moci.
Přestaň mi to vysvětlovat. Nepotřebuji tvé důvody.
Znovu se dát do kupy.. To už bychom byli cvoci.
A jsem příliš zranitelná na další nové úvody.

Dnes je ten den, kdy naposled odcházím se skřivenou tváří.
Nedostávám nic zpátky, Ty mě nenecháš svůj život žít..
Nebudu Ti dávat, co by sis právě chtěl vzít.Lháři!
Už mě nesvazuj, chci být volná.Tak mě tak nechej být.

Dnes byl ten den, kdy měla jsem hrdost.Cítila také své dobré stránky.
Lži, sliby a pláč..Když jsem s tebou, cítím samou zlost..
Chceš-li mi zavolat, prosím.. Do hlasové schránky.
Dnes byl totiž ten den, kdy jsem ti k mému srdci spálila most!
Autor Turmalina, 09.01.2005
Přečteno 621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí