Blahopřání

Blahopřání

Anotace: ......K svátku ....

Máš dnes svátek,to je sláva
Každý jde Ti blahopřát
Spousty darů k nohám dává
Máš tu vše,co lze si přát

I já jsem přišel s květinou
Štěstí,zdraví přál
A slibuji,že na jinou
Nechci myslet dál

Ta rudých růží kytice
Před Tvou krásou bledne
Ač nádherná velice
Jako svíce ve dne

Tvoje oči,i Tvůj pas
Celé Tvoje tělo krásné
Chtěl bych držet,líbat zas
Prožívat ty chvíle krásné

Dávám vše,co mohu dát
Mé dary Ti naznačí
Jsem to já,kdo má Tě rád
Kdo má Tě ze všech nejradši
Autor Marvel13, 11.07.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí