Asi tě mám ráda...

Asi tě mám ráda...

Anotace: -

Začínám tě mít ráda,
i když se mi to nelíbí
a i když se toho děsím...
sem šťastná
ale na jak dlouho...

Topím se v tvých polibcích,
a sladkých větách.
V noci jsem křičela tvý jméno...
neumím ti to říct...

Miluju tvojí jizvu na břiše...
nemůžu spát,
protože zaměstnáváš můj mozek
i když si tak daleko...

Ty si tak hezkej...
... vypadáš jako ten...
... Sid... ze Sex pistols...
... asi brzo umřeš.
Jediná srozumitelná věta mého opilého otce tvojí osobě...
Autor Striptérka, 24.10.2011
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Maryje..., Jeněcovevzduchukrásného, Niky88, James Libustka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí