Všechno

Všechno

Anotace: ..napsala jsem to v 15, doufám, že jsem se ten čas dostala literárně trochu dál..posuďte sami

Slzy v očích
tmavý stíny
prázdný srdce
pocit viny
co mě tíží
tvé oči
co mi cestu kříží
kamkoli se podívám

cesta, kterou marně hledám
srdce, co ti zpátky nedám
potkávám všude stíny zlý
který mý tělo rozpůlí
slunce, který se ztratí v mracích
měsíc, co mi naději vrací
nový den, co mi snění vzal
vůně, kterou´s miloval
vítr, co cuchá moje vlasy
láska, která není,asi
zmatek, který v hlavě mám
lidi, které potkávám
tvá fotka, kterou v kapse nosím
slova:mám tě rád..nechoď, prosím

..to všechno mi tě připomíná
všechno, všecičko kolem
ani nevíš jak těžko se zapomíná
jak těžký je říct sbohem
Autor Mlha, 13.07.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dej tomu trochu formu a bude to super ...

31.07.2006 08:37:00 | Pablitofracek

Chtěla jsem napsat něco v duchu komentáře pode mnou a potvdit tak úděl nás žen, chlapi se z toho asi přeci jen dostanou rychleji:-)

24.07.2006 21:14:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí