Promiň.

Promiň.

Anotace: -

Promiň mi za mou lásku co k tobě chovám,

promiň mi za strach, který mám o tebe,

já se pod velikou deku schovám,

a až jednou umřu - nechci jít do nebe.

 

Tak pokud ještě můžeš, tak mi odpusť prosím,

a do svého srdce mě zase přijmi,

já tebe a tvou lásku ve svém srdci stále nosím,

a pokud mi již nevěříš, tak mě radši sejmi.

 

Promiň mi za mé city, které k tobě mám,

promiň mi za velkou lásku mou,

snad dobré časy přijdou zase k nám

a my opět  najdeme tu lásku svou.

 

Tak mi teda promiň, že s tebou životem jít chci,

a štěstí po boku tvém zase najít,

promiň, že chci být ve tvé magické moci,

a pokud už to nejde, tak chci radši zajít.

 

Promiň, že tě tak moc miluji a chci ti pomoci,

nechci abys mi jenom tak umřel,

dneska existují hrozné smrtelné nemoci,

nechci abys svou lásku ke mně popřel.

 

Promiň, že chci abys tu se mnou byl co nejdéle,

a krásné chvíle se mnou  ještě prožil,

život s náma, jako mlýn své obilí, mele

chci aby sis splnil to, po čem si nejvíce toužil.

 

Tak mi teda promiň, že tě tak moc miluji,

a chci jenom s tebou být,

já teď už jenom jednoho lituji,

že neumím bez tebe vůbec žít.

 

Tak pokud už lásku ke mě nikdo necítí,

a ty nechceš se mnou životem plout,

pak už ani můj život nesvítí,

a má svíce už nebude ani dout.

 

 
Autor Nanýsek, 26.10.2011
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Dívka s perlami ve vlasech
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí