kam se poděla???

kam se poděla???

Anotace: .......

Nevyznám se sama v sobě,
nevyznám se v téhle době.
V ničem už se nevyznám.

Život je těžký, to nemusí každý znát.
Odešel jsi...a já najednou neumím se smát.

Rikavals mi, že jsem krásná jako víla,
a nás dva dohromady držela taková síla.
Kam se poděla, no řekni kam?
Proč je pryč a my jsme každý sám?

Už nemůžu ti říkat "díky, že máš mě rád"
Už neuslyším to tvoje krásné "nemáš zač"
Proč neznám smích, ale jen pláč?

Uvnitř mého srdce je strašná bolest,
doktoři nemohou mi pomoci,
proto křičím tvé jméno dlouho do noci...
Autor Janica, 19.07.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí