Strach-tak iluzorní věc

Strach-tak iluzorní věc

Anotace: Krást sama sebe sobě samé a svoje já tak ušetřít hezkým i ošklivým pocitům...život?

Na rtech vůni vanilky,
v očích temné plamínky.
Podle hvězd kolem světa jít,
tisíce cílů v životě mít.
Popsat tváří hladiny vodních zrcadel.
Nepoznat bolest včelých žihadel.
Nepoznat žal, nepoznat slzy.
Lži prohlédnout dřív než brzy.
Prchnout vděčnou krajinou dřív...
než utečeš mi za jinou.
Autor mely, 19.07.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí