Čas růží

Čas růží

Anotace: .........Láska a růže....tak krásná a zraňující zároveň.....

Přišel čas,kdy kvetou růže
čas velikých zázraků
Kdy každý co chce,tolik může
vzlétnout třeba i do mraků

Přišel čas ohnivých květů
co mají trnitý stvol
Chtějí říct celému světu
jak chutná láska a bol

Přišel čas trnitých bolů
které láska přináší
Vzpomínek na chvíle spolu
které čas neodnáší

Tak vezmi lásku svou
za ruku jí vem
A jděte ve dvou
projít celou zem

Tam poznáte zas
jak žít krásné je
Svět je plný krás
když kvete naděje
Autor Marvel13, 19.07.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oj oj...krásná...

20.07.2006 01:03:00 | ZZuzkAA

ahoji...
ta poslední sloka to krásně podtrhuje :)

19.07.2006 19:26:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí