Pravá

Pravá

Anotace: Kdepak je ?

Kdo vzal mi moji soudnost?
Kdo vymazal mi z hlavy moudrost?
Mozek odešel kamsi na výlet,
před očima mám pouze rozevřený krásný květ.

Kdosi řekl že bez ní se nedá žít,
že vypadá jako ve tmě černá nit,
a tak že kdo ji opravdu najde,
ať už ji nikdy nepustí, znovu že už ji těžko najde.

Ta pravá většinou jen jedna bývá,
další jsou jen štíty proti bolesti,
která z té pravé pořád zbývá,
a navždy zůstane …
Pravou nevymažeš ze srdce,
i když chtěl bys ze vší zlosti.

Někdo však spokojený život dokáže žít,
i bez té pravé po cestě osudu dál jít.
Někdo zase nosí v sobě úzkost a smutek,
od kterého mu pomůže jen vína hlt,
dalšího z toho zase vysvobodí jen paní SMRT !
Autor Wooh, 11.01.2005
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí