Zrada

Zrada

Anotace: ...taktéž léta osmdesátá...dnes je to již daleko lepší..

Tvé oči se otočily
a pohled padl jinam.
Já se jen bojím a dívám.
Jak vést boj proti zradě,
která tolik bolí,
jak najít lék pro lásku,
aby byla dvojí?
Autor Hančí, 11.01.2005
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí