Po lásce...

Po lásce...

Anotace: prostě to tak někdy bývá...

Sbírka: Láska, sex a tak...

Nebe se chvěje, touhou
obloha pláče, ze žalu
už nejsme spolu lásko
vzpomínky smutní, z nezdaru

Slunce nad hlavou pálí
ze srdce zbývá troud
do černé róby duše se halí
bolest mi přiřkl soud

Měsíc, ten patron milenců
po nocích lásky vábí
otvírá bránu sladkým snům
a žertoval i s námi….

Hvězdy se topí ve tmě
a s nimi, pocit smutku
ach lásko, prosím, veď mě
na cestě ze zármutku…
Autor Bean, 11.01.2005
Přečteno 2381x
Tipy 2
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí