KILL ME!!!

KILL ME!!!

Anotace: ....newim co k tomu říct....

Sbírka: Vnitřním okem

KILL ME! Jak to krásně zní…
KILL ME! Zvony rozezní
KILL ME! Před tím než jdu spát
KILL ME! Mám Tě k smrti rád…

KILL ME! Když dál se jít nedá
KILL ME! Východisko nemá
KILL ME! Sladce vypusť z úst
KILL ME! Začíná lásky půst…

KILL ME! Múzo nespoutaná
KILL ME! Krátká lásko pravá
KILL ME! Vílo z nočních snů
KILL ME! Mé světlo šedých dnů

KILL ME! Zas a znovu – prosím
KILL ME! Když Ti lásku nosím
KILL ME! V krásách nebeských
KILL ME! V rovinách pozemských…

KILL ME! Ve vší počestnosti
KILL ME! Něžně, jen tak z radosti
KILL ME! Chci Tvé srdce hostit

I LOVE YOU! Stále! – na věčnosti..!
Autor Seegr, 25.07.2006
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a znovu, jak Fénix z popela,
aby si pro to samé mohl zemřít.
:)

15.10.2022 08:52:33 | Dreamy

...no,česky to taky pěkně zní :) ...
...možná i lépe ...

25.07.2006 07:47:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí