Krásná neznámá

Krásná neznámá

Anotace: ... večer, když hvězdy dopadaly z nebe, dostal jsem inspiraci...

Ač pořád neznama´s mi,
stále víc chci Tě znát.
Snim o tom, jak do oka padneme si,
ale už teď mužu říct, ze Tě mam rád.

Každy den tešim se, až pujdu spat,
a nějaky pěkny sen o Tobě bude se mi zdát.
Je to zvlaštni,
snit o nekom, komu jsem ještě nepohledl do tvaře,
přesto veřim,
ze krasna jsi jak sama mesični zaře.

Přemyslim o tom, jak sladke jsou Tve oči,
jsou jisťe nadherne, až hlava se mi z toho toči.

Cely muj život laska letala někde v dali,
jen občas se snesla trochu niž,
s Tebou chtěl bych se citit jako v raji,
tak pojd ke mne bliž.

V mem srdičku je spousty mista,
musi v nem byt ale pouze laska čista.
Je na Tobe, zda se me srdce laskou naplni,
a me sny se tim přijemně vyplni...
Autor Davido, 01.08.2006
Přečteno 596x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jaryne, překvapuješ. Spíš bych čekal - profláknuté oči-točí a místy dost ujíždějící rytmus.

02.08.2006 07:31:00 | Trosečník

zaujala, toto téma docela dobře zpracované...

01.08.2006 16:25:00 | jarynbacin

Forma za 80 ale protože se mne to osobně dotklo dávám 100 :)

01.08.2006 15:17:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí