Pomoc srdcím

Pomoc srdcím

Anotace: 2.3.2006

sedím tu píšu a přemýšlím
dopadá na mě březnové slunce
doufám že poslední dny jen spím
dlouho jsem nelíbal tvé ruce

snad se co nejdříve probudím
z toho šedavého snu
z té bezmoci
jenž straší mě když bdím
snad ještě dokážu pomoci
našim srdcím
aby k sobě našla cestu
a odešel splín
Autor Peavey, 01.08.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem se takhle občas cítila, rozumím ti!

05.09.2006 17:37:00 | Milenka

sice ten březen není zrovna aktuální, ale vystihl jsi to na jedničku:) takové stavy znám:)

01.08.2006 17:42:00 | etna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí