Mé slzy

Mé slzy

Anotace: ***

Horké slzy po tváři mi stékají,
jako řeka z pouště na krk prchají
a pak padají do dlaně sevřené, celé zmáčené.

Jsem tu tak sama chybí mi objetí,
ještě příliš času nás dělí a jak blíží se den,
kdy vzdálím se víc,
je mokřejší od slz má líc.

Jsou to slzy smutku osolené štěstím,
chtěla bych být s tebou, ale nesmím,
polib něžný chtěla bych ti dát,
celé noci se hlasitě smát,
ale slza z tváře padá a
já tě mám tak ráda.
Autor nathre, 03.08.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí