Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: každé ho znás to jednou potká..

Sedím a smutně vzpomínám...
Na lásku, na nás..
Lásku vzal čas a mě zbyly jen vzpomínky..
Smutné i veselé..vidím nás jako by to bylo včera.
Vzpomínám jak uměl jsi vložit žár do mého těla,
jak srdce mi prudce bušilo - tak moc sem tě chtěla.
A teď??
Bolí mě srdce a jsem pořád sama.. už nejsem tvá jedinná dáma.
Myslím na tebe a srdce se mi svírá, myslím na tebe a cítím, že jsem jiná.
Když si mi odešel, vzal sis sebou i kousek mě..
Cítím se jak když bloudím v nekonečné tmě...
Mám v sobě bolest, kterou neumím vyjádřit,
úsměv na mé tváři už dlouho nezáří.
Je mi smutno z toho, jak lehce si dokázal přestat milovat,
jsem zklamáná, protože teď už je pozdě litovat.
Měla jsem poznat dřív, že nemáš mě rád,
že dlouho si necháváš o jiné zdát...
Chtěla bych, aby to byl jen sen, abych se vzbudila a ty si mi řekl "lásko, tak si mě vem"
Autor Natalie Kolářová, 15.01.2005
Přečteno 746x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí