S láskou ...

S láskou ...

Anotace: Vašim povzbudivým komentářům jsem prostě nemohla odolat :o)))

I.
Kam jdeš Ty, jdu i já v myšlenkách s Tebou
Když je Ti zima i mě ruce zebou
Když záříš radostí
I u mě je místo pro štěstí

II.
Na křídlech zamilovaných snů
na barevných krůpějích slziček všedních dnů
chci vnímat doteky Tvé přítomnosti
tak blízko Tvých rtů ...

III.
Drobné krůpěje touhy se chvějí
mezi pramínky rozevlátých vlásků
Za zavřenými víčky se míhá pouze jediný sen
VIDĚT ZAS SVOU LÁSKU

IV.
Jako Anděl dotýká se křídly nebe
toužím stále dotýkat se Tebe ...
Roztančit Štěstí v nás -
a stále, stále slyšet Tvůj hlas...
Autor Beepat, 17.01.2005
Přečteno 2374x
Tipy 2
Poslední tipující: FETKA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (21x)

Komentáře

..jo, tak ta byla moc hezká =o)

26.01.2009 16:03:00 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí