Zapomenout...

Zapomenout...

Anotace: ______________________________

V noci, když nemůžu spát,
spadne hvězda z nebe.
Co si můžu přát?
Snad ZAPOMENOUT na Tebe...

Ale hvězdy nepadají,
místo hvězd padají slzy.
A mé přání se nesplní,
na přání jsou hvězdy!

A tak ve vzpomínkách zůstáváš mi,
nechceš s listím odletět.
Bolest stále přidáváš mi...
Stačí Tě JEN uvidět.

Přes slzy Tě nevidím,
však v srdci...
Chci zapomenout!
Mám Tě ráda...a Ty mě...,nezapomenu nikdy.
-a bolet budeš dál-
Autor Ivulinka, 19.08.2006
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Co to je??!!

19.08.2006 14:51:00 | Kurt Ježíš Cobain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí