Tisíc dotykov

Tisíc dotykov

Anotace: len tak, keď milujete niekoho kto je strašne ďaleko

Tisíc dotykov
obrazy nehy na perách
Výzváňanie zvonov na okraji púšte
Hľadám ťa láska
Príď a znova ma objím
dovoľ mi cítiť tvoje teplo
Milujem ťa
Bože tá sladkosť ma zabíja a kriesi k životu
Príď a znova ma objím
dovoľ mi plynúť v tvojom náručí
Autor Snake woman, 18.01.2005
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí