Květina

Květina

Anotace: text písně,...

Seděl jsem na zemi
Kolem mě pustina
Brečel jsem, ze slz mi
Vyrostla květina

Kam slza dopadla
Vyrostla květina
Rozkvetla, uvadla
Spadla mi do klína

Chtěl jsem ji zachránit
Dal jsem ji pít
Nemoh jsem pochopit
Proč nesmí žít

Tak jsem ji zazpíval
Uložil do hlíny
Sobě jsem zazlíval
Že žila jen vteřiny

Chtěl jsem tu květinu
Utrhnout pro Týnu
A teď tu v jámě leží

Namísto květiny
Mám ruce od hlíny
Hrob její v poušti střežím
Autor Pe&Pa, 21.08.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten námět s umírající květinou se mi moc líbí. I jako písnička to musí být pěkné.

09.09.2006 13:11:00 | Zedka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí