Darování

Darování

Anotace: ...

Dej mi své světlo i stíny
Vzpomínky z perníku
Svět lásky na kliku
Rozkošné ‚svůj mezi svými‘

Dej mi náruč svého bytí
Pohledy z obrázku
Po nebi procházku
Polibky chycené v síti

Dej mým snům cesty i cíle
Pod kůži uhlíky
Pro štěstí pětníky
Do něhy spletené chvíle

Tak nebuď přeci tolik skoupý
Nemusím mít modré z nebe
Stačíš mi ty, neprohloupíš
Na oplátku daruji ti sebe
Autor Jn.s, 22.08.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hravé, svěží, laskavé ... tuze pěkné :)

22.08.2006 21:32:00 | DM

To je krása....asi bych se měla znovu naučit psát o lásce :-)

22.08.2006 18:42:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí