Jak se vlastně rodí

Jak se vlastně rodí

Anotace: láska??

Jak se vlastně rodí láska,
která tolik podob má?
Na první pohled,
prý se to stává
pohlédnou si do očí a ví,
jsi ten pravý,ta pravá.
Po několika setkáních,
když odcházet se nechce?
Nebo slovíčka krásná,
když posloucháš
a na duši klid a mír máš?
Od nenávisti jen prý krůček
k lásce je
nenávidí tě,najednou miluje.
Ze soucitu?
i tak to může být,
neumíš opustit a odejít.

K lidem,zvířatům,přírodě,
pořád tady mezi námi je.
Autor takova, 18.01.2005
Přečteno 665x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí