Vyznání

Vyznání

Anotace: ...třeba to jednou přečtou ty správné oči, pro které je to napsané....a kdyby ne, tak si to aspoň přečtěte Vy...:o)

Až tyhle řádky budeš číst,
já nad Tebou budu bdít,
jako Tvůj anděl strážný,
jako hvězda, co ve tmě září.

Až tyhle řádky budeš číst,
já jediné přání budu mít:
v dobrém i ve zlém, zůstávej dál...
Kde? V mém srdci, kde jsi teď král.

Není to rouhání,
není to bolest hraná.
Je to jen vyznání,
o tom, jak Tě mám ráda.
Autor Aniba, 18.01.2005
Přečteno 2192x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (14x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí