Návraty života...

Návraty života...

Anotace: ,,,

Za okny se snáší sníh,
mráz obléká nahé stromy,
stále už ti nejsem blíž,
srdce dávno zmrzlo mi....

Mráz pálí mé srdce,
vzpomínka mě zradila,
tvojí zradu nesu trpce,
bolest se u mě stavila..

Bílé nebe na nebesích,
vzdechy srdcí prázdných,
dotyky co nevyřešíš,
lásky vloček vzácných...

Lež co tě rozlomila,
důvěra kterou jsme zabili,
lana lásky povolila,
obtisky bot co se ztratily…

Slova nenávistí vyplýtvaná,
jeho kroky ke dveřím,
návraty života vysnívané,
na lásku už nevěřím...

Ticho co za tebe mluví,
slzy co mě podvádí,
pocit co mi letí duší,
ty už se však nevrátíš...
Autor Lukika, 18.01.2005
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí