Super tchýně

Super tchýně

Anotace: Kdyby to tak v životě chodilo ...

Večer zazvoním u vašeho domu.
Otevře tvůj táta? U sta hromů.
Raději se ohnu a zvednu kamínek.
Které je tvé z těch okýnek?

Hop a sklo už zvoní.
Moje srdce bije jenom pro ni.
Náhle zaskřípe okenní rám.
Sucho v krku náhle mám.

Copak si přeješ chlapče milý?
Bude to už notnou chvíli.
Co naše dcera šla ke kamarádce.
Tak běž čeká tě na zahrádce.
Autor Mava, 19.01.2005
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí