Krvavá růže

Krvavá růže

Anotace: Má hvězda hvězd....

Krvavá růže

Krvavá růže je hvězdou hvězd
Zář její ozáří výšku měst
Když z údajů v kalendáři
Zlatá růže víc zazáří
A v krajinách se rozplyne
Vše to, co růži nemine.

Krvavá růže je hvězdou hvězd
A já jí ruce líbám
Když její stonek, kořen, květ,
Po malých částech snídám
Ty trny pálí divokým žárem
Já jedu černých ořů párem
A krvavá růže
Ta, kterou snídám….
Trn po trnu saju a líbám

Mám tělo v jednom ohni
A láskou už netrpím
Miluji krvavou růži
Jen o ní neustále sním

Krvavá růže – moje láska
Krvavou růži miluji

Krvavá růže – rudá kráska
Jen jí své touhy věnuji
Autor Ammazonic, 29.08.2006
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí