MILUJU TĚ

MILUJU TĚ

Anotace: pro Jirku

J ak krásné slunce ženeš se oblohou
I když jsi člověk, tak jiní si na tě sáhnout nemohou.
R ád se v půli své cesty zastavíš
K dyž k Tobě své ruce natočím,
O lásce, kterou k Tobě cítím, nemlčím.

M áš křídla anděla, na kterých mě šťastnou učiníš
I když se pro něco zlobím, ty mě z ničeho neviníš.
L áska v tvých očích rozpaluje jako planoucí kotel,
U ž když jsme se seznámili, věděla jsem, že jsi můj ortel.
J ak bylo v našich hvězdách psáno,
U ž brzy se spolu budem probouzet ráno, co ráno.

T o je jen část, kterou vyslovit jsem chtěla,
Ě lemente, krásných chvil, elemente mého těla.
Autor melebele, 29.08.2006
Přečteno 907x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.."U ž brzy se spolu budem probouzet ráno, co ráno" - my dva ?? :o))
jirka/j.c.ben

15.09.2006 22:00:00 | j.c.

Jirka Šmudlínek. Budu si chvíli zvykat, ale bezva :-)

29.08.2006 09:29:00 | smudlinek

..ale my jsme všichni Jirkové :)

29.08.2006 09:23:00 | JirkaS

No, Jirka se prostě má. Hezké vyznání.

29.08.2006 08:59:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí