Počasí

Počasí

Anotace: ???

Počasí je hnusné
psa bys nevyhnal
v televizi běží
přiblblý seriál
net je eror,
kat aby to spral.

Na čtení nálada není,
což takhle dát se do vaření?
uvařím si dobrý čaj s medem
představím si tě lásko
tady vedle sebe.

Vidím tvé oči,
vidím tvá ústa,
nálada se lepší,
nálada vzrůstá.

Cítím tvou vůni,
slyším tvůj tep
adrenalin zrychluje
můj dech.

Najednou je krásně,
stojí za to žít
i když tu se mnou ,nemůžeš být.
Autor takova, 20.01.2005
Přečteno 949x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí