..spěchám za tebou..

..spěchám za tebou..

Anotace: smsková (pro Robina)..to odloučení je vážně na hlavu..

Sbírka: ..opeřený měsíc..

..ráda bych se procházela ve tvém snění!!
..ráda bych si našla cestu přímo tam..
(stihnout bych to chtěla než-li probuzení
uvede tě ve stav - kde zas budeš sám..)

..ráda bych se nachomýtla ve tvém spánku!!
..ráda bych tě překvapila bafnutím..
(proto šumím s větrem tichou uspávanku
která tě v tom světě zůstat donutí..)

.ráda bych se objevila ve tvém snění!!
..ráda bych se vynořila nadosah..
(spěchám lásko tedy plna poblouznění
prekročit ten nevšední a křehký práh..)
Autor šuměnka, 30.08.2006
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kocour točí hodinama,
možná tím čas krátí.
Ať už dlouho nejsi sama,
ať se brzy vrátí.

30.08.2006 14:44:00 | Mourek

...a já loupežničím budíka,
ať vám to krásno nekonečně dlouho utíká...
:o))

30.08.2006 10:57:00 | Cecilka

...nebudu rušit :) ...
...komentář si nechám na jindy ...

30.08.2006 09:04:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí