Vyrozumění

Vyrozumění

Anotace: ..........

Vyrozumění

Posílám Ti vyrozumění,
O tom že s Tebou končím.
O tom, že končí dny naší lásky.
O tom, že z okna skočím.
Naše láska prohnila a červy už dál neskryla,
Naše láska se stala bolestí
A ztratili jsme klíč ke štěstí…
Nač ta přetvářka, nač ten smutek?
Nač ty bolesti, nač v duši zmatek?

Posílám Ti vyrozumění,
Které Tvá lhostejnost nezmění.
Můžem spolu nadále žít,
Ale už nikdy šťastní být.
Tvá rodina mé srdce ničí
A mění mé city na jepičí.

Nyní Tě milovat nemohu,
Proto Ti ráda pomohu…
I když třeba celý život
Budeš mě něžně líbat,
Už nikdy se v mých silných citech
Nebudeš vyhřívat.

I kdybys mě nosil na rukou –
Nedostaneš lásku se zárukou.
Mé city můžeš zkusit znovu vrátit –
Anebo mě velmi snadno ztratit.

Jsem unavená, vyčerpaná,
Víkendem zcela uondaná – a trápím se.
A trpím velmi – a trápím se v zátiší
Mou bolest snad nic neztiší.

Nenávidím hluboce a moc
Když přijde na chalupu noc
A nenávidím zběsile Tvé příbuzné
Kruté, zlé a unylé –

A nenávidím snad i To nebe
Co ozařuje mě i Tebe –

Posílám Ti vyrozumění
Autor Ammazonic, 30.08.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trápím, protože já s ním musím za jeho rodinou jezdit

30.08.2006 17:45:00 | Ammazonic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí