Co se stalo mezi námi?

Co se stalo mezi námi?

Anotace: .....

Co se stalo mezi námi?
Rozfoukal se kopec slámy.
Každé stéblo kousek naší lásky.
Na srdcích nosíme černé pásky.
Zatměl se mozek tvojí krásky.
Teď čelo zdobí jemné vrásky.

Co se stalo mezi námi?
Lásku prodali jsme mezi krámi?
Teď čekám, co bude dál.
Slzy, smutek, pláč nebo bál?

Tak zašeptej ta slova pravdy do větru.
Ať už budou jakákoliv, neodmítnu.
Autor Marylin, 30.08.2006
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle se mi moc líbí....musím si to číct pořád dokola a pořád mi to nestačí....dávám 100 %

04.09.2006 16:25:00 | -Wendy-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí