Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: Tato básneň je věnována mému klukovi,který rozzářil můj život:)

Chtěla bych být tvým smyslem života.
Chtěla bych být tvým dobrým pocitem
Chtěla bych být tvá šťastná náhoda.
Chtěla bych být tvůj přítel i nepřítel

Chtěla bych pro tebe cokoliv znamenat
Chtěla bych být tvou vzpomínkou,nebo dnem
Chtěla bych být tvou záminkou oblohu předělat
Chtěla bych být tvým tajuplným senem.

Chtěla bych být někdo ke komu se budeš vždy rád vracet
Chtěla bych být tvou oblíbenou knihou
Chtěla bych být něco co nechceš nikdy ztrácet
Chtěla bych být tvou láskou upřímnou

Chtěla bych být talisman,který nosíš vždy u sebe
Chtěla bych být něco o čem stále sníš
Chtěla bych být hvězdou,když se večer díváš na nebe
Chtěla bych ať tohle všechno víš…
Autor Ms.Lonely, 30.08.2006
Přečteno 765x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí