Jak na mne

Jak na mne

Anotace: ne vždy vedou všechny cesty do Říma

pohlazením
mne dostaneš
nepeskuj mne
a nekritizuj
nenuť mne kleknout na kolena
neříkej, co bych měla
a co ne
i když to víš
tančit, jak pískáš budu
když mne
pohladíš

Pohlazením
však víš
se prohladíš
Autor Heda, 21.01.2005
Přečteno 694x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí